Η εταιρεία

Η αγάπη μας για τους τέσσερις τροχούς και η συνεχής μας εταιρική επένδυση κι ανάπτυξη από το 1993, μας καθιστούν δυνατό, αξιόπιστο, σημαντικό όνομα στο χώρο της Υπηρεσίας Ενοικίασης, Περιποίησης και Στάθμευσης Αυτοκινήτου.

Η άρτια τεχνογνωσία, οι ασφαλείς υποδομές μας, το προσεκτικό, επαγγελματικό, έμπιστο προσωπικό και η σχολαστικότητά μας, μας επιτρέπουν να ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με προνόμια, εκπτωτικά πακέτα και προσφορές όλο το χρόνο. Οι ολοκληρωμένες μας υπηρεσίες είναι άκρως ανταγωνιστικές, σε επίπεδο, ποιότητα, ασφάλεια, προσοχή, σεβασμό, συνέπεια και τιμές.

  • 1993: Μπαίνουμε δυναμικά στο χώρο της Μίσθωσης Αυτοκινήτου και Οδηγού, με τη σύσταση της εταιρείας μας, Lotus Car Rental.
  • 2000: Φέρνουμε στην Ελλάδα το brand name U-Save Car & Truck Rental (www.usave.com | www.usave.gr) της γνωστής πολυεθνικής, με περισσότερα από 190 σημεία εξυπηρέτησης διεθνώς. Οι επαγγελματικές μας Υπηρεσίες Ενοικίασης Αυτοκινήτου απογειώνονται, συνθέτοντας ένα στόλο που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων.
  • 2013: Επεκτείνουμε τον κύκλο εργασιών μας ανοίγοντας το U-Save Parking, το ιδιωτικό πάρκινγκ αεροδρομίου, το οποίο εξυπηρετεί τις αναχωρήσεις (και αφίξεις) από τον αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Με αυτή την επιλογή, εξυπηρετούμε άρτια και άμεσα τους ταξιδιώτες που ψάχνουν για αξιόπιστο κι ασφαλές parking αεροδρομίου, μικρής, μεσαίας και μεγάλης διάρκειας, προσφέροντας υπηρεσίες shuttle αλλά και αποκλειστικό valet parking σε εξαιρετικές τιμές.

Οι ιδιωτικές εγκαταστάσεις μας λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο ακόμη και στις αργίες.

Usaveparking
Usaveparking
Usaveparking
Usaveparking