Πολιτική απορρήτου

Η Πολιτική απορρήτου στοιχειοθετείται για την προστασία σας κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας.

Η παρακάτω Πολιτική απορρήτου ισχύει μέχρι να γίνει κάποια προσθήκη ή αλλαγή σε αυτή. Σε τέτοια περίπτωση θα ισχύει το νέο κείμενο. Αναλόγως της φύσεως της τροποποίησης, δυνάμεθα να ανακοινώσουμε την τροποποίηση: α) στη κεντρική σελίδα του Ιστοτόπου ή β) μέσω email, εάν διαθέτουμε το email σας.

Δεν πουλάμε ούτε νοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους ή συνεργαζόμενες εταιρίες για οποιονδήποτε σκοπό. Μπορεί να συνδυάσουμε τα στοιχεία σας με πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες εταιρίες (όπως δημογραφικά στοιχεία), για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθούμε σε νομικές απαιτήσεις, να επιβάλουμε τους όρους χρήσης μας ή να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, περιουσία και ασφάλεια άλλων.

Χρησιμοποιούμε «cookies» (μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον σκληρό σας δίσκο) σε συγκεκριμένες σελίδες του Δικτυακού Τόπου ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε την ροή της ιστοσελίδας, τροποποίηση των υπηρεσιών μας, να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα προώθησης, και να προωθήσουμε την εμπιστοσύνη και ασφάλειά μας.